Viking Motocultor HB 585.1

Viking Motocultor HB 585.1
2,289.00 lei
(1 magazin)
Motocultor VIKING HB 585.1: Motocultor cu o lăţime de tăiere de 85 cm, HB 585.1 face faţă pe câmpuri, cu o viteză considerabilă. Aceasta şi datorită motorului Kohler Courage cu supape poziţionate în capul pistonului (OHV). Pentru spaţii înguste, se poate regla lăţimea de tăiere la 60 cm. Gama vastă de accesorii precum plugul reglabil, greutatea suplimentară sau sistemul de admisie aer suplimentar, fac din HB 585.1 un utilaj extrem de adaptabil. Cu motocultivatoarele ...
Pret produs

Descriere - Viking Motocultor HB 585.1


Motocultor VIKING HB 585.1:

Motocultor cu o lăţime de tăiere de 85 cm, HB 585.1 face faţă pe câmpuri, cu o viteză considerabilă. Aceasta şi datorită motorului Kohler Courage cu supape poziţionate în capul pistonului (OHV). Pentru spaţii înguste, se poate regla lăţimea de tăiere la 60 cm. Gama vastă de accesorii precum plugul reglabil, greutatea suplimentară sau sistemul de admisie aer suplimentar, fac din HB 585.1 un utilaj extrem de adaptabil.

Cu motocultivatoarele puternice de la VIKING eşti relaxat, indiferent de consistenţa solului ce trebuie prelucrat. Datorită tehnologiei lor elaborate şi a construcţiei compacte, acestea au devenit de mulţi ani ajutoare de nădejde pentru grădinari, agricultori şi întreţinători peisagişti. Echiparea standard şi gama variată de accesorii opţionale, garantează posibilitatea utilizării multifuncţionale a motocultivatoarelor VIKING.

Documentatie tehnica VIKING HB 585

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viking Motocultor HB 585.1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viking Motocultor HB 585.1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.