Viessmann Vitosol 200-T cu boiler Vitocell bivalent 400L SK05661

Viessmann Vitosol 200-T cu boiler Vitocell bivalent 400L SK05661
oferte de la
18,283.00 lei

(2 magazine)
Vitosol 200-T este un colector solar alcãtuit din tuburi colectoare vidate de mare performanţã, cu circulaţie directă a agentului termic solar. Este singurul colector solar independent faţă de poziţia de montaj - poate fi amplasat atât pe faţada clădirii cât şi pe acoperişuri plane. Fiecare tub colector poate fi rotit axial, pentru a asigura o orientare optimã spre razele solare. Avantaje: - Colector solar din tuburi vidate cu circulaţie directã. - Suprafaţã colectoa ...

Descriere - Viessmann Vitosol 200-T cu boiler Vitocell bivalent 400L SK05661


Vitosol 200-T este un colector solar alcãtuit din tuburi colectoare vidate de mare performanţã, cu circulaţie directă a agentului termic solar. Este singurul colector solar independent faţă de poziţia de montaj - poate fi amplasat atât pe faţada clădirii cât şi pe acoperişuri plane. Fiecare tub colector poate fi rotit axial, pentru a asigura o orientare optimã spre razele solare. Avantaje: - Colector solar din tuburi vidate cu circulaţie directã. - Suprafaţã colectoare de 1 m2, 2 m2 sau 3 m2. - Eficienţã ridicatã datoritã tuburilor colectoare vidate şi a suprafeţei absorbante cu peliculã de Sol-Titan. - Modul direct de circulaţie prin tuburile colectoare permite montajul vertical sau orizontal. - Posibilitãţi multiple de amplasare pe acoperişuri plane şi înclinate sau pe faţadele clãdirilor. - Tuburile pot fi înlocuite individual. - Fabricat din materiale de calitate superioarã, rezistente la coroziune (sticlã de tip borosilicat, cupru şi oţel inoxidabil) asigurã o înaltã siguranţã în exploatare şi prelungesc durata de viaţã a instalaţiei. - Produs şi testat conform normativelor germane, îndeplineşte normele de protecţie a mediului „Îngerul Albastru”.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viessmann Vitosol 200-T cu boiler Vitocell bivalent 400L SK05661 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viessmann Vitosol 200-T cu boiler Vitocell bivalent 400L SK05661 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.