Viessmann Pachet colector solar plan Vitosol 200-FM cu boiler Vitocell bivalent 300L

Viessmann Pachet colector solar plan Vitosol 200-FM cu boiler Vitocell bivalent 300L
oferte de la
13,500.00 lei

(2 magazine)
- Colectorii solari Vitosol 200-FM au o eficienţã deosebitã, asiguratã prin suprafaţa de absorbţie cu acoperire selectivă, acoperitã cu un strat special numit Sol-Titan, circuitul deconducte integrat şi izolaţia termicã foarte performantã. - Instalarea se face cu multã uşurinţã, datoritã conductelor de legãturã fl exibile şi sistemului de îmbinare a panourilor colectoare cu piese de legãturã perfect corelate. - Grupul de pompare Solar - Divicon este un ansamblu c ...

Descriere - Viessmann Pachet colector solar plan Vitosol 200-FM cu boiler Vitocell bivalent 300L


- Colectorii solari Vitosol 200-FM au o eficienţã deosebitã, asiguratã prin suprafaţa de absorbţie cu acoperire selectivă, acoperitã cu un strat special numit Sol-Titan, circuitul deconducte integrat şi izolaţia termicã foarte performantã. - Instalarea se face cu multã uşurinţã, datoritã conductelor de legãturã fl exibile şi sistemului de îmbinare a panourilor colectoare cu piese de legãturã perfect corelate. - Grupul de pompare Solar - Divicon este un ansamblu compact care preia toate funcţiile hidraulice şi pe cele de siguranţă termică. - Prepararea apei calde menajere se realizează în condiţii perfect igienice cu ajutorul boilerului bivalent Vitocell de 300 din oţel emailat, cu strat dublu de Ceraprotect. Sistemul solar se racordeazã la serpentina inferioarã a boilerului bivalent. - Panouri pentru montaj vertical sau orizontal. - Toate componentele pachetului sunt perfect adaptate, simplificând astfel considerabil operaţiile de montaj. - Produs şi testat conform normativelor germane, îndeplineşte normele de protecţie a mediului „Îngerul Albastru”.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viessmann Pachet colector solar plan Vitosol 200-FM cu boiler Vitocell bivalent 300L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viessmann Pachet colector solar plan Vitosol 200-FM cu boiler Vitocell bivalent 300L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.