Viessmann Pachet colector solar cu tuburi vidate Vitosol 200-T 3.26 mp

Viessmann Pachet colector solar cu tuburi vidate Vitosol 200-T 3.26 mp
12,746.00 lei
(1 magazin)
Vitosol 200-T este un colector solar alcãtuit din tuburi colectoare vidate de mare performanţã, cu circulaţie directă a agentului termic solar. Este singurul colector solar independent faţă de poziţia de montaj - poate fi amplasat atât pe faţada clădirii cât şi pe acoperişuri plane. Fiecare tub colector poate fi rotit axial, pentru a asigura o orientare optimã spre razele solare. Avantaje: - Colector solar din tuburi vidate cu circulaţie directã. - Suprafaţã colectoa ...

Descriere - Viessmann Pachet colector solar cu tuburi vidate Vitosol 200-T 3.26 mp


Vitosol 200-T este un colector solar alcãtuit din tuburi colectoare vidate de mare performanţã, cu circulaţie directă a agentului termic solar. Este singurul colector solar independent faţă de poziţia de montaj - poate fi amplasat atât pe faţada clădirii cât şi pe acoperişuri plane. Fiecare tub colector poate fi rotit axial, pentru a asigura o orientare optimã spre razele solare. Avantaje: - Colector solar din tuburi vidate cu circulaţie directã. - Suprafaţã colectoare de 1 m2, 2 m2 sau 3 m2. - Eficienţã ridicatã datoritã tuburilor colectoare vidate şi a suprafeţei absorbante cu peliculã de Sol-Titan. - Modul direct de circulaţie prin tuburile colectoare permite montajul vertical sau orizontal. - Posibilitãţi multiple de amplasare pe acoperişuri plane şi înclinate sau pe faţadele clãdirilor. - Tuburile pot fi înlocuite individual. - Fabricat din materiale de calitate superioarã, rezistente la coroziune (sticlã de tip borosilicat, cupru şi oţel inoxidabil) asigurã o înaltã siguranţã în exploatare şi prelungesc durata de viaţã a instalaţiei. - Produs şi testat conform normativelor germane, îndeplineşte normele de protecţie a mediului „Îngerul Albastru”.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viessmann Pachet colector solar cu tuburi vidate Vitosol 200-T 3.26 mp de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viessmann Pachet colector solar cu tuburi vidate Vitosol 200-T 3.26 mp sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.