vidaXL Unelte de aliniere a arborelui cu came pentru VW Audi, 4 piese 210502

de la 151,00 lei (2 magazine)
Descriere Setul de instrumente de aliniere a arborelui cu came, format din 4 piese, este un ajutor excelent atunci când aliniați și blocați arborele cu came al motorului. Pachetul de livrare include 2 plăci de blocare a arborelui cu came și 2 manometre ale senzorului de poziție al arborelui cu came. Fabricate din oțel carbon greu, sculele sunt extrem de robuste și durabile, asigurând o durată de viață lungă. Specificații M ...

Descriere


vidaXL Unelte de aliniere a arborelui cu came pentru VW Audi, 4 piese 210502

Descriere

Setul de instrumente de aliniere a arborelui cu came, format din 4 piese, este un ajutor excelent atunci când aliniați și blocați arborele cu came al motorului.

Pachetul de livrare include 2 plăci de blocare a arborelui cu came și 2 manometre ale senzorului de poziție al arborelui cu came. Fabricate din oțel carbon greu, sculele sunt extrem de robuste și durabile, asigurând o durată de viață lungă.

Specificații
  • Material: Oțel carbon
  • Pachetul de livrare include 2 plăci de blocare a arborelui cu came și 2 manometre ale senzorului de poziție al arborelui cu came
  • EAN: 8718475725770
  • SKU: 210502

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Unelte de aliniere a arborelui cu came pentru VW Audi, 4 piese 210502 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Unelte de aliniere a arborelui cu came pentru VW Audi, 4 piese 210502 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.