vidaXL Suport pentru stâlp de gard cu mânere, oțel

de la 268.41 lei
(3 magazine)
Acest suport pentru stâlp de gard din oțel de înaltă calitate este o alegere ideală pentru introducerea stâlpilor gard din lemn adânc în pământ. Acest suport pentru stâlp de gard din oțel are o parte închisă. Având o lungime totală de 60 cm și o greutate totală de 13 kg, suportul are două mânere cu un tub cu diametru de 16 cm. Datorită diametrului său interior de 15 cm, acesta este o alegere ideală pentru stâlpii cu diametru între 9-14,5 cm. Cu ajutorul mânere ...

Descriere


vidaXL Suport pentru stâlp de gard cu mânere, oțel

Acest suport pentru stâlp de gard din oțel de înaltă calitate este o alegere ideală pentru introducerea stâlpilor gard din lemn adânc în pământ.

Acest suport pentru stâlp de gard din oțel are o parte închisă. Având o lungime totală de 60 cm și o greutate totală de 13 kg, suportul are două mânere cu un tub cu diametru de 16 cm. Datorită diametrului său interior de 15 cm, acesta este o alegere ideală pentru stâlpii cu diametru între 9-14,5 cm. Cu ajutorul mânerelor, puteți să strângeți mai bine stâlpul în pozițiile corecte.

  • Material: Oțel
  • Greutate: 13 kg
  • Înălțime: 60 cm
  • Diametru tub: 16 mm
  • Diametru interior: 15 cm
  • Mânere pentru așezarea confortabilă a mâinilor

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Suport pentru stâlp de gard cu mânere, oțel de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Suport pentru stâlp de gard cu mânere, oțel sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.