vidaXL Suport de scripete arbore cotit pentru Volvo 210477

de la 98.40 lei (2 magazine)
Suportul pentru scripete de arbore cotit este un instrument indispensabil pentru a susține arborele cotit de Volvo atunci când lucrați pe piulița centrală a scripetelui. Șurubul de fixare a scripetelui cu manivelă poate fi foarte strâns, iar alte metode decât utilizarea uneltei corecte pot fi periculoase și pot provoca deteriorarea componentelor motorului. Această unealtă este folosită și în timpul reconfigurării scripetelui de manivelă prin susți ...

Descriere


vidaXL Suport de scripete arbore cotit pentru Volvo 210477

Suportul pentru scripete de arbore cotit este un instrument indispensabil pentru a susține arborele cotit de Volvo atunci când lucrați pe piulița centrală a scripetelui. Șurubul de fixare a scripetelui cu manivelă poate fi foarte strâns, iar alte metode decât utilizarea uneltei corecte pot fi periculoase și pot provoca deteriorarea componentelor motorului. Această unealtă este folosită și în timpul reconfigurării scripetelui de manivelă prin susținerea manivelei pentru a permite strângerea șurubului de fixare la cuplul specific.

 

Fabricat din oțel carbon rezistent, este extrem de robust și durabil, asigurând o durată lungă de utilizare.

  • Material: Oțel carbon
  • Pentru a ține arborele cotit de Volvo atunci când lucrați cu piulița centrală a scripetelui.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Suport de scripete arbore cotit pentru Volvo 210477 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Suport de scripete arbore cotit pentru Volvo 210477 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.