vidaXL Seturi etichete dure și ace, 2000 buc., alb, 8,2 MHz

vidaXL Seturi etichete dure și ace, 2000 buc., alb, 8,2 MHz
979.00 lei
(1 magazin)
Acest set format din 2000 de etichete dure de supraveghere electronică a produselor prin RF, cu frecvența de 8,2 Mhz, fiecare fiind prevăzută cu un ac de prindere, poate fi utilizat pe o arie largă, pentru a proteja bunuri împotriva furtului, în orice magazin cu un sistem de antene RF compatibil. Aceste etichete dure au o rază de detecție bună de 1,2 metri. Sunt compatibile cu toate sistemele cu antenă RF cu o frecvență de 8,2 MHz. Aceste etichete au dimensiuni mici și su ...

Descriere - vidaXL Seturi etichete dure și ace, 2000 buc., alb, 8,2 MHz


Acest set format din 2000 de etichete dure de supraveghere electronică a produselor prin RF, cu frecvența de 8,2 Mhz, fiecare fiind prevăzută cu un ac de prindere, poate fi utilizat pe o arie largă, pentru a proteja bunuri împotriva furtului, în orice magazin cu un sistem de antene RF compatibil. Aceste etichete dure au o rază de detecție bună de 1,2 metri. Sunt compatibile cu toate sistemele cu antenă RF cu o frecvență de 8,2 MHz. Aceste etichete au dimensiuni mici și sunt ușoare și simplu de utilizat, fiind totodată și foarte rezistente. Vă rugăm să rețineți că sistemul de antene RF și dispozitivul de detașare a etichetelor nu sunt incluse în pachetul de livrare. Pachetul include 2000 de etichete și 2000 de ace de prindere. Culoare: Alb Material: Plastic ABS + metal Dimensiune: 4,8 x 4,2 cm (L x l) Frecvență: 8,2 MHz Pachetul de livrare include 2000 de etichete și 2000 de ace de prindere (sistemul de antene RF și dispozitivul de detașare a etichetelor nu sunt incluse).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Seturi etichete dure și ace, 2000 buc., alb, 8,2 MHz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Seturi etichete dure și ace, 2000 buc., alb, 8,2 MHz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.