vidaXL Set tester cu vid și scurgere lichid de frână 210043

de la 112,00 lei (2 magazine)
Acest dispozitiv de testare cu vid a etanșeității și de scurgere a lichidului de frână combină două funcții într-un singur dispozitiv. Este ideal pentru verificarea etanșeității țevilor, supapelor, aspirației și scurgerilor sistemelor de frânare sau a sistemelor de cuplare hidraulice.   Scurgerea lichidului de frână se face foarte ușor și rapid de către o singură persoană cu această pompă cu vid. Pompa de mână are un decl ...

Descriere


vidaXL Set tester cu vid și scurgere lichid de frână 210043

Acest dispozitiv de testare cu vid a etanșeității și de scurgere a lichidului de frână combină două funcții într-un singur dispozitiv. Este ideal pentru verificarea etanșeității țevilor, supapelor, aspirației și scurgerilor sistemelor de frânare sau a sistemelor de cuplare hidraulice.

 

Scurgerea lichidului de frână se face foarte ușor și rapid de către o singură persoană cu această pompă cu vid. Pompa de mână are un declanșator de tragere ușoară, care are aceeași lungime cu cea a mânerului, pentru un plus de confort. În plus, veți obține instantaneu citiri de presiune de la manometrul cu citire ușoară situat în partea din față a capătului de tragere. De asemenea, este inclus și un rezervor de lichid de frână.

  • Adaptoare scurgere: 6 buc.
  • Material pompă: ABS / alamă
  • Pompă cu manometru: 76 cm hg
  • Rezervor: 120 ml cu capac separat
  • Cu 4 furtunuri de conectare
  • Carcasă de transport: 17 x 5 x 25 cm (L x l x î)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Set tester cu vid și scurgere lichid de frână 210043 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Set tester cu vid și scurgere lichid de frână 210043 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.