vidaXL Set burghie și cutter pentru sudură, 9 piese, HSS-Cobalt 210385

vidaXL Set burghie și cutter pentru sudură, 9 piese, HSS-Cobalt 210385
78.41 lei
(1 magazin)
Acest set profesional de burghie și cutter pentru sudură este ideal pentru îndepărtarea sudurilor în puncte pentru majoritatea materialelor.   Realizat din cobalt HSS de calitate superioară, uneltele sunt robuste și durabile. Cutterul pentru sudură în puncte are un burghiu pentru a ghida capul de tăiere pe sudură. Setul de burghie pentru sudură este potrivit pentru materiale mai speciale, precum oțelul galvanizat, oțelul cu bor și oțelul rapid. Set ...

Descriere - vidaXL Set burghie și cutter pentru sudură, 9 piese, HSS-Cobalt 210385


Acest set profesional de burghie și cutter pentru sudură este ideal pentru îndepărtarea sudurilor în puncte pentru majoritatea materialelor.

 

Realizat din cobalt HSS de calitate superioară, uneltele sunt robuste și durabile. Cutterul pentru sudură în puncte are un burghiu pentru a ghida capul de tăiere pe sudură. Setul de burghie pentru sudură este potrivit pentru materiale mai speciale, precum oțelul galvanizat, oțelul cu bor și oțelul rapid. Setul este livrat într-o casetă rezistentă pentru depozitare și transport ușor.

 

Pachetul de livrare include 5 capete pentru tăiere, 2 burghie pentru găurire, 1 cutter pentru sudură în puncte și 1 burghiu pentru sudură în puncte

  • Material: HSS-cobalt
  • Pachetul de livrare include:
  • Cap cutter 5 x 9,5 mm
  • 2 x Burghiu pentru găurire (Lungime 3,2 cm)
  • 1 x Cutter sudură în puncte 1 x 9,5 mm (Lungime 7,6 cm)
  • 1 x Burghiu pentru sudură în puncte 8 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Set burghie și cutter pentru sudură, 9 piese, HSS-Cobalt 210385 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Set burghie și cutter pentru sudură, 9 piese, HSS-Cobalt 210385 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.