vidaXL Servantă, 59x33x75 cm, lemn masiv reciclat

vidaXL Servantă, 59x33x75 cm, lemn masiv reciclat
oferte de la
997.96 lei

(2 magazine)
Această servantă unică din lemn este proiectată pentru camera dvs. de zi. Acest dulap lateral este realizat din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, podele și bârne de susținere de la clădiri vechi demolate. Poate fi alcătuit din diferite tipuri de lemn, cum ar fi tec, lemn de esență tare, lemn tropical, palisandru, lemn de mango, lemn de trandafir etc. Aceasta înseamnă totodată că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul ...

Descriere - vidaXL Servantă, 59x33x75 cm, lemn masiv reciclat


Această servantă unică din lemn este proiectată pentru camera dvs. de zi.

Acest dulap lateral este realizat din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, podele și bârne de susținere de la clădiri vechi demolate. Poate fi alcătuit din diferite tipuri de lemn, cum ar fi tec, lemn de esență tare, lemn tropical, palisandru, lemn de mango, lemn de trandafir etc. Aceasta înseamnă totodată că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de lemn. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat. Prin urmare, nu se contractă și nu se curbează. Măiestria realizării și granulația frumoasă a lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de celelalte. Acest scrin este, de asemenea, dotat cu 3 sertare, oferind spațiu de depozitare amplu pentru a vă păstra obiectele necesare organizate și la îndemână.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat cu finisaj în culori combinate
  • Dimensiuni: 59 x 33 x 75 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni sertar: 38,5 x 26 x 16,5 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Nu
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://media.vidaxl.com/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Servantă, 59x33x75 cm, lemn masiv reciclat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Servantă, 59x33x75 cm, lemn masiv reciclat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.