vidaXL Raft de cărți, 45 x 30 x 171 cm, lemn masiv reciclat 247907

de la 1 065.19 lei
(3 magazine)
Acest raft va fi cu adevărat o piesă practică și captivantă în decorul dvs. interior. Această bibliotecă este realizată din lemn masiv reciclat, care a fost preluat din traverse, podele și grinzi de sprijin provenite din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn precum sheesham (lemn de trandafir), pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de es ...

Descriere


vidaXL Raft de cărți, 45 x 30 x 171 cm, lemn masiv reciclat 247907

Acest raft va fi cu adevărat o piesă practică și captivantă în decorul dvs. interior.

Această bibliotecă este realizată din lemn masiv reciclat, care a fost preluat din traverse, podele și grinzi de sprijin provenite din clădiri vechi demolate și poate conține diferite tipuri de lemn precum sheesham (lemn de trandafir), pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Aceasta înseamnă că lemnul recuperat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de esențe lemnoase. Lemnul reciclat este deja învechit, erodat și uscat, astfel încât să nu se micșoreze sau să se îndoaie. Fiecare pas al procesului de fabricație se desfășoară cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Meșteșugul rafinat și granulația frumoasă a lemnului fac ca fiecare piesă de mobilier să fie distinctă și puțin diferită de celelalte. În plus, această bibliotecă se distinge prin 1 dulap cu o ușă și 3 rafturi, oferind o soluție ideală pentru stocarea și expunerea colecției dvs. de cărți, a revistelor, a documentelor, a articolelor decorative precum rame foto sau obiecte de colecție. Asamblarea este ușoară.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre rafturile noastre fiind unic. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat și fier vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 45 x 30 x 171 cm (l x ad. x î)
  • Finisaj: Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Cu 1 ușă și 3 rafturi

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Raft de cărți, 45 x 30 x 171 cm, lemn masiv reciclat 247907 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Raft de cărți, 45 x 30 x 171 cm, lemn masiv reciclat 247907 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.