vidaXL Pubelă de compost din șipci 0,54 m3 lemn, pătrat

de la 208.41 lei
(3 magazine)
Această ladă din lemn pentru compost, cu o capacitate totală de 0,54 m3, este un echipament excepțional de reciclare și se va potrivi natural în orice grădină. Datorită designului cu șipci, acest coș de compost nu numai că stochează deșeurile de grădină într-un mod ordonat, dar asigură și o bună circulație a aerului pentru formarea compostului, transformând deșeurile organice în compost util, bogat în nutrienți. Fabricat din lemn de pin verde tratat, acest co ...

Descriere


vidaXL Pubelă de compost din șipci 0,54 m3 lemn, pătrat

Această ladă din lemn pentru compost, cu o capacitate totală de 0,54 m3, este un echipament excepțional de reciclare și se va potrivi natural în orice grădină.

Datorită designului cu șipci, acest coș de compost nu numai că stochează deșeurile de grădină într-un mod ordonat, dar asigură și o bună circulație a aerului pentru formarea compostului, transformând deșeurile organice în compost util, bogat în nutrienți. Fabricat din lemn de pin verde tratat, acest coș este foarte solid, durabil și rezistent la putregai.

Cu această ladă mare de compost pentru grădină, veți beneficia la maximum de deșeurile din grădină. Această soluție de grădinărit ecologică și eficientă din punctul de vedere al costurilor este un lucru indispensabil în toate grădinile. Asamblarea este cu adevărat ușoară.

Vă rugăm să rețineți că lemnul este un produs natural și poate prezenta unele imperfecțiuni.

  • Material: Lemn de pin verde tratat
  • Rezistent la putrezire
  • Dimensiuni generale: 90 x 90 x 85 cm (L x l x î)
  • Dimensiuni interioare: 80 x 80 x 85 cm (l x ad. x î)
  • Capacitate: 0,54 m3
  • Ușor de asamblat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Pubelă de compost din șipci 0,54 m3 lemn, pătrat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Pubelă de compost din șipci 0,54 m3 lemn, pătrat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.