vidaXL Plantă iarbă artificială în ghiveci, verde, 55 cm

Adăugați un plus de verdeață în interiorul locuinței dvs. cu această plantă iarbă artificială în ghiveci cu aspect realist! Această plantă are o înălțime de 55 cm și va fi alegerea ideală pentru decorul interior al locuinței sau biroului dvs. Iarba artificială în ghiveci este ușor de întreținut pentru că nu are nevoie de îngrijire sau apă. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să o așezați în decorul dorit, iar apoi vă puteți bucura de această p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Plantă iarbă artificială în ghiveci, verde, 55 cm

Adăugați un plus de verdeață în interiorul locuinței dvs. cu această plantă iarbă artificială în ghiveci cu aspect realist! Această plantă are o înălțime de 55 cm și va fi alegerea ideală pentru decorul interior al locuinței sau biroului dvs. Iarba artificială în ghiveci este ușor de întreținut pentru că nu are nevoie de îngrijire sau apă. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să o așezați în decorul dorit, iar apoi vă puteți bucura de această plantă de interior pentru totdeauna. Pachetul de livrare include 1 plantă artificială și 1 ghiveci. Culoare plantă: Verde Culoare ghiveci: Negru Material: Plastic Înălțime totală: 55 cm Dimensiuni ghiveci: 10 x 10 cm (diam. x î) Pachetul de livrare include 1 plantă artificială și 1 ghiveci.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Plantă iarbă artificială în ghiveci, verde, 55 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Plantă iarbă artificială în ghiveci, verde, 55 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.