vidaXL Masă de lucru cu uși glisante, 100x50x95 cm, oțel inoxidabil

de la 1 353.37 lei (3 magazine)
Masa de lucru cu spațiu de depozitare este cu adevărat un echipament esențial în orice unitate comercială de alimentație publică, precum restaurante, hoteluri, cantine etc. Fabricat din oțel inoxidabil, dulapul de bucătărie este extrem de rezistent, stabil și ușor de curățat, ceea ce îl face perfect pentru locațiile unde se impune un standard ridicat de igienă. Datorită spațiului de depozitare mare de dedesubt, dulapul de restaurant vă va menține bucătăria m ...

Descriere


vidaXL Masă de lucru cu uși glisante, 100x50x95 cm, oțel inoxidabil

Masa de lucru cu spațiu de depozitare este cu adevărat un echipament esențial în orice unitate comercială de alimentație publică, precum restaurante, hoteluri, cantine etc.

Fabricat din oțel inoxidabil, dulapul de bucătărie este extrem de rezistent, stabil și ușor de curățat, ceea ce îl face perfect pentru locațiile unde se impune un standard ridicat de igienă. Datorită spațiului de depozitare mare de dedesubt, dulapul de restaurant vă va menține bucătăria mai organizată și mai curată. În plus, designul ușilor glisante asigură un acces practic la toate ingredientele necesare. Dulapul de bucătărie cu spațiu de depozitare este ușor de asamblat.

  • Material: Oțel inoxidabil
  • Dimensiuni totale: 100 x 50 x 95 cm (L x l x î)
  • Înălțime blat de masă: 85 cm
  • Înălțime picior: 20 cm
  • Înălțime panou anti-stropire: 10 cm
  • Cu 2 uși glisante
  • Cu spațiu de depozitare
  • Design igienic, anticoroziv și ușor de curățat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Masă de lucru cu uși glisante, 100x50x95 cm, oțel inoxidabil de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Masă de lucru cu uși glisante, 100x50x95 cm, oțel inoxidabil sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.