vidaXL Macara pentru tractor 0002SBL

Această macara pentru tractor cu cablu poate fi montată ușor pe vehiculul tău, ajutând la o încărcare și descărcare ușoară. Datorită manivelei, poți ridica greutățile direct de pe pământ. Manivela este operată manual. Atunci când este încărcată la capacitatea maximă, rulmenții o reglează. Are un suport separat cu tijă inclus. Are inclus de asemenea un lanț lung cu cârlig. Capul cu cârlig și șurub de închidere se poate roti la 360°. Cu această macara pe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Macara pentru tractor 0002SBL

Această macara pentru tractor cu cablu poate fi montată ușor pe vehiculul tău, ajutând la o încărcare și descărcare ușoară. Datorită manivelei, poți ridica greutățile direct de pe pământ. Manivela este operată manual. Atunci când este încărcată la capacitatea maximă, rulmenții o reglează. Are un suport separat cu tijă inclus. Are inclus de asemenea un lanț lung cu cârlig. Capul cu cârlig și șurub de închidere se poate roti la 360°. Cu această macara pentru ridicare, vei putea să-ți transporți în siguranță bunurile și obiectele în remorca tractorului. Înălțimea maximă de la sol la partea de jos a cârligului: 160 cm. Înălțimea totală de la sol: 215 cm. Lungime cablu de vânturi: 9.5 m. / Mărime coarda: 5 mm. Bază placă de montaj: 27 x 27 cm. cu 8 orificii de montare. Deschiderea maximă cârlige mari: 20 mm. Deschiderea maximă cârlige mici: 23 mm. Încărcare lungimea brațului: min. 100 cm. / Max. 140 cm, braț de încărcare reglabil în 2 etape: 450/900 kg. Dimensiuni: 75 - 140 x 27 x 155 - 215 cm. (L x L x H).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Macara pentru tractor 0002SBL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Macara pentru tractor 0002SBL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.