vidaXL Mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic

de la 3 150.35 lei
(3 magazine)
Această mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic este proiectată pentru a lega cutii de carton sau ambala produse în pachete. Mașina de legat va crește randamentul muncii, va economisi forță de muncă și va fi de mare folos în orice depozit, cameră pentru corespondență poștală sau oficiu poștal.Fiind controlată prin intermediul unui panou PC, legarea și sigilarea se efectuează automat. Ideală pentru benzi PP cu o lățime între 5 și 15 mm. Operatorul v ...

Descriere


vidaXL Mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic

Această mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic este proiectată pentru a lega cutii de carton sau ambala produse în pachete. Mașina de legat va crește randamentul muncii, va economisi forță de muncă și va fi de mare folos în orice depozit, cameră pentru corespondență poștală sau oficiu poștal.

Fiind controlată prin intermediul unui panou PC, legarea și sigilarea se efectuează automat. Ideală pentru benzi PP cu o lățime între 5 și 15 mm. Operatorul va ghida banda peste cutie, iar mașina o va tensiona și fixa.

Datorită tehnologiei automate de sigilare la cald, este posibil să legați un pachet în mai puțin de 3 secunde. Echipată cu roți, mașina de legat poate fi mutată cu ușurință.

  • Dimensiuni: 84 x 54 x 75 cm (L x l x î)
  • Putere: 220 V / 50 Hz, 1PH, 0,25 kW
  • Viteză de ambalare: Sub 3 secunde per bandă
  • Tensiune bandă: 3-45 kg
  • Înălțime suprafață de lucru: 71 cm
  • Benzi PP recomandate: Lățime 5-15 mm, grosime 0,5-0,8 mm
  • Sistem de control: Panou de control PC
  • Metodă de sigilare: Sigilare la cald

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Mașină semi-automată de legat cu bandă de plastic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.