vidaXL Măsuță cafea, lemn masiv cu finisaj de palisandru, 90x50x30 cm 244670

Această măsuță de cafea, elegantă și practică, va fi un element de decor mereu la modă în locuința dvs. Poate fi folosită și ca masă laterală sau masă de capăt. Această măsuță pentru sufragerie este confecționată din lemn masiv de acacia, cu finisaj din palisandru. Acacia este un lemn tropical durabil de esență tare. Măsuța de cafea are un blat solid, pe care puteți așeza băuturile, un coș de fructe, o vază sau alte obiecte decorative, în timp ce ca ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Măsuță cafea, lemn masiv cu finisaj de palisandru, 90x50x30 cm 244670

Această măsuță de cafea, elegantă și practică, va fi un element de decor mereu la modă în locuința dvs. Poate fi folosită și ca masă laterală sau masă de capăt.

Această măsuță pentru sufragerie este confecționată din lemn masiv de acacia, cu finisaj din palisandru. Acacia este un lemn tropical durabil de esență tare. Măsuța de cafea are un blat solid, pe care puteți așeza băuturile, un coș de fructe, o vază sau alte obiecte decorative, în timp ce cadrul său puternic din lemn contribuie la construcția robustă. Raftul său mare de depozitare de sub blat oferă spațiu amplu pentru păstrarea tuturor tipurilor de obiecte mai mici organizate și la îndemână. Măsuța este în întregime realizată manual, iar fibrele frumoase din lemn fac ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de cealaltă. Măsuța este deja asamblată; nu este necesară montaj.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare piesă fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Culoare: Maro
  • Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj din palisandru
  • Dimensiuni: 90 x 50 x 30 cm (L x l x î)
  • Cu 1 raft mare de depozitare
  • Nu necesită asamblare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Măsuță cafea, lemn masiv cu finisaj de palisandru, 90x50x30 cm 244670 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Măsuță cafea, lemn masiv cu finisaj de palisandru, 90x50x30 cm 244670 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.