vidaXL Hotă RGB cu LED, 60 cm, oțel inoxidabil și sticlă securizată 51249

vidaXL Hotă RGB cu LED, 60 cm, oțel inoxidabil și sticlă securizată 51249
oferte de la
825.07 lei

(2 magazine)
Această hotă RGB extra-silențioasă și puternică va extrage în mod eficient aburii și fumul, grăsimea, umiditatea și chiar căldura din bucătăria dvs. Această hotă RGB are un extractor puternic de 550 m³/h. Este inclus de asemenea un filtru de grăsimi metalic, lavabil, pentru a proteja de grăsimi interiorul hotei extractoare și conducta de evacuare. O lampă LED încorporată iluminează eficient suprafața de gătit și economisește energie. Dispozitivul poate fi ope ...

Descriere - vidaXL Hotă RGB cu LED, 60 cm, oțel inoxidabil și sticlă securizată 51249


Această hotă RGB extra-silențioasă și puternică va extrage în mod eficient aburii și fumul, grăsimea, umiditatea și chiar căldura din bucătăria dvs.

Această hotă RGB are un extractor puternic de 550 m³/h. Este inclus de asemenea un filtru de grăsimi metalic, lavabil, pentru a proteja de grăsimi interiorul hotei extractoare și conducta de evacuare. O lampă LED încorporată iluminează eficient suprafața de gătit și economisește energie. Dispozitivul poate fi operat convenabil cu ajutorul butoanelor. Are 3 viteze diferite dintre care puteți alege. Datorită formei înclinate a hotei, puteți privi aproape vertical vasele de gătit, fără să vă loviți la cap. Lățimea de 60 cm economisește spațiu și este, prin urmare, potrivită pentru bucătăriile mici. Această hotă cu montare pe perete este foarte durabilă și ușor de curățat, datorită sticlei securizate de calitate și coșului de fum din oțel inoxidabil.

Acest extractor cu ventilator este ușor de asamblat. Livrarea include și accesorii de montare.

  • Culoare: Alb
  • Material: Panou din sticlă securizată și oțel inoxidabil
  • Dimensiuni totale: 596 x 313 x (780-1080) mm (l x ad. x î)
  • Flux de aer la viteză maximă: 550 m³/h
  • Echipată cu 2 x lampă cu LED de max. 1 W
  • Alimentare: 220-240 V ~, 50 Hz
  • Putere: 112 W
  • Nivel de zgomot:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Hotă RGB cu LED, 60 cm, oțel inoxidabil și sticlă securizată 51249 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Hotă RGB cu LED, 60 cm, oțel inoxidabil și sticlă securizată 51249 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.