vidaXL Gard de legătură din plasă, verde, 0,8 x 25 m, oțel galvanizat

de la 278.41 lei
(3 magazine)
Acest gard de legătură cu ochiuri de plasă galvanizată, de înaltă calitate, cu înveliș din PVC și o lungime totală de 25 metri, are o înălțime de 80 cm. Acest gard va oferi locuinței și proprietății dvs. mulți ani de frumusețe și intimitate, fără a necesita întreținere. Acest gard din plasă cu sârmă groasă de 2,8 mm este rezistent la raze UV și intemperii, bucurându-se astfel de o durată lungă de viață. Fiind galvanizat cu înveliș din PVC, nu va treb ...

Descriere


vidaXL Gard de legătură din plasă, verde, 0,8 x 25 m, oțel galvanizat

Acest gard de legătură cu ochiuri de plasă galvanizată, de înaltă calitate, cu înveliș din PVC și o lungime totală de 25 metri, are o înălțime de 80 cm. Acest gard va oferi locuinței și proprietății dvs. mulți ani de frumusețe și intimitate, fără a necesita întreținere.

Acest gard din plasă cu sârmă groasă de 2,8 mm este rezistent la raze UV și intemperii, bucurându-se astfel de o durată lungă de viață. Fiind galvanizat cu înveliș din PVC, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la rugină sau uzură.

  • Culoare: Verde
  • Material: PVC
  • Dimensiuni: 0,8 x 25 m (î x L)
  • Dimensiuni ochi de plasă: 60 x 60 mm
  • Grosime sârmă: 2,8 mm
  • Sârmă din oțel galvanizat cu înveliș din PVC

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Gard de legătură din plasă, verde, 0,8 x 25 m, oțel galvanizat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Gard de legătură din plasă, verde, 0,8 x 25 m, oțel galvanizat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.