vidaXL Gard de legătură din plasă, 1,25 x 25 m, oțel galvanizat

de la 426.64 lei
(3 magazine)
Acest gard de legătură cu ochiuri de plasă galvanizată, de înaltă calitate, cu înveliș din PVC și o lungime totală de 25 metri, are o înălțime de 125 cm. Acest gard va oferi locuinței și proprietății dvs. mulți ani de frumusețe și intimitate, fără a necesita întreținere. Acest gard din plasă cu sârmă groasă de 2,8 mm este rezistent la raze UV și intemperii, bucurându-se astfel de o durată lungă de viață. Fiind galvanizat cu înveliș din PVC, nu va tre ...

Descriere


vidaXL Gard de legătură din plasă, 1,25 x 25 m, oțel galvanizat

Acest gard de legătură cu ochiuri de plasă galvanizată, de înaltă calitate, cu înveliș din PVC și o lungime totală de 25 metri, are o înălțime de 125 cm. Acest gard va oferi locuinței și proprietății dvs. mulți ani de frumusețe și intimitate, fără a necesita întreținere.

Acest gard din plasă cu sârmă groasă de 2,8 mm este rezistent la raze UV și intemperii, bucurându-se astfel de o durată lungă de viață. Fiind galvanizat cu înveliș din PVC, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la rugină sau uzură.

  • Culoare: Verde
  • Material: PVC
  • Dimensiuni: 1,25 x 25 m (î x L)
  • Dimensiuni ochi de plasă: 60 x 60 mm
  • Grosime sârmă: 2,8 mm
  • Sârmă din oțel galvanizat cu înveliș din PVC

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Gard de legătură din plasă, 1,25 x 25 m, oțel galvanizat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Gard de legătură din plasă, 1,25 x 25 m, oțel galvanizat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.