vidaXL Fundal pentru fotografii, verde, 72" 4:3

de la 585.53 lei
(3 magazine)
Fundalul de studio foto este perfect pentru fotografia de portret și alte proiecte de fotografie comercială. Ecranul de fundal este realizat din material textil nețesut și are carcasă din aluminiu, fiind rezistent și durabil. Mecanismul de ridicare cu piston pe gaz, din aluminiu, permite extragerea cu ușurință a fundalului de studio. Datorită construcției ușoare, este portabil și ușor de transportat. Ecranul poate fi extras manual din carcasă. În plus, atunci când nu e ...

Descriere


vidaXL Fundal pentru fotografii, verde, 72 4:3

Fundalul de studio foto este perfect pentru fotografia de portret și alte proiecte de fotografie comercială.

Ecranul de fundal este realizat din material textil nețesut și are carcasă din aluminiu, fiind rezistent și durabil. Mecanismul de ridicare cu piston pe gaz, din aluminiu, permite extragerea cu ușurință a fundalului de studio. Datorită construcției ușoare, este portabil și ușor de transportat.

Ecranul poate fi extras manual din carcasă. În plus, atunci când nu este utilizat, bara de susținere și materialul ecranului pot fi retrase în carcasă, pentru a economisi spațiu.

  • Culoare: Verde
  • Material: Material textil nețesut, aluminiu
  • Dimensiuni: 152 x 210 cm (l x î)
  • Diagonală: 72"
  • Format imagine: 4:3
  • Dispune de mecanism de ridicare cu piston pe gaz din aluminiu
  • Asamblare necesară: Nu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Fundal pentru fotografii, verde, 72 4:3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Fundal pentru fotografii, verde, 72 4:3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.