vidaXL Euro gard, gri, 25 x 1,7 m, oțel

1 762.99 lei (1 magazin)
Acest set euro gard conține tot ce aveți nevoie, pentru a ridica un gard solid și ușor de montat. Poate fi folosit ca gard de perimetru obișnuit sau ca o barieră pentru incinte sau facilități pentru animale. Setul este livrat cu stâlpi drepți și ascuțiți pentru capete și accesorii de montare, inclusiv capace pentru stâlpi, cleme pentru sârmă și șuruburi. Gardul are o construcție solidă. Plasa de sârmă învelită cu PVC este rezistentă la intemperii, coroziune ș ...

Descriere


vidaXL Euro gard, gri, 25 x 1,7 m, oțel

Acest set euro gard conține tot ce aveți nevoie, pentru a ridica un gard solid și ușor de montat. Poate fi folosit ca gard de perimetru obișnuit sau ca o barieră pentru incinte sau facilități pentru animale. Setul este livrat cu stâlpi drepți și ascuțiți pentru capete și accesorii de montare, inclusiv capace pentru stâlpi, cleme pentru sârmă și șuruburi. Gardul are o construcție solidă. Plasa de sârmă învelită cu PVC este rezistentă la intemperii, coroziune și raze UV. Acest set euro gard de grădină poate fi montat repede și ușor. Culoare: Gri Material: Sârmă din oțel învelită cu PVC Lungime gard: 25 m Înălțime gard: 1,7 m Dimensiuni ochi plasă: 100 x 100 mm (L x l) Diametru sârmă: 1,8 / 2,2 mm (sârmă din oțel de 1,8 mm; 2,2 mm cu stratul de PVC) Diametru stâlp: 34 mm Pachetul de livrare include: 1 x Euro gard învelit cu PVC 11 x Stâlp vertical (înălțime: 2,2 m) 2 x Stâlp de capăt (înălțime: 2,2 m)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Euro gard, gri, 25 x 1,7 m, oțel de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Euro gard, gri, 25 x 1,7 m, oțel sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.