vidaXL Dulap lateral cu 6 sertare, negru, 60x30x75 cm, lemn paulownia 284099

Acest dulap lateral cu 6 sertare, ce se bucură de un stil clasic, va adăuga o notă de farmec elegant dormitorului, sufrageriei sau salonului. Blatul dreptunghiular poate fi folosit pentru a așeza un coș de fructe sau pentru a expune obiecte decorative, precum rame foto sau plante în ghivece. În plus, acest dulap compact este prevăzut cu 6 sertare cu glisare lină, care oferă spațiu amplu pentru vă păstra o varietate de obiecte mici, organizate și la îndemână. De as ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Dulap lateral cu 6 sertare, negru, 60x30x75 cm, lemn paulownia 284099

Acest dulap lateral cu 6 sertare, ce se bucură de un stil clasic, va adăuga o notă de farmec elegant dormitorului, sufrageriei sau salonului.

Blatul dreptunghiular poate fi folosit pentru a așeza un coș de fructe sau pentru a expune obiecte decorative, precum rame foto sau plante în ghivece. În plus, acest dulap compact este prevăzut cu 6 sertare cu glisare lină, care oferă spațiu amplu pentru vă păstra o varietate de obiecte mici, organizate și la îndemână. De asemenea, numele de locații imprimate în alb adaugă o notă contemporană dulapului cu sertare.

Fabricat din lemn de paulownia și MDF, dulapul cu sertare este rezistent și ușor de asamblat.

  • Culoare: Negru cu nume de locații în alb
  • Material: Lemn de paulownia + MDF
  • Dimensiuni: 60 x 30 x 75 cm (l x ad. x î)
  • Cu 6 sertare
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://www.vidaxl.ro/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Dulap lateral cu 6 sertare, negru, 60x30x75 cm, lemn paulownia 284099 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Dulap lateral cu 6 sertare, negru, 60x30x75 cm, lemn paulownia 284099 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.