vidaXL Dulap cu vitrină, gri extralucios, 82,5 x 30,5 x 150 cm, PAL 802767

1 059.00 lei
(1 magazin)
Acest dulap cu vitrină, cu un design elegant și clasic, este menit să fie un plus decorativ și practic pentru decorul dvs. de acasă.   Dulapul de cărți este fabricat din placă de PAL de calitate, ce îi asigură robustețe și durabilitate. Proiectată cu 4 compartimente spațioase și 2 uși, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile, dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organi ...

Descriere - vidaXL Dulap cu vitrină, gri extralucios, 82,5 x 30,5 x 150 cm, PAL 802767


Acest dulap cu vitrină, cu un design elegant și clasic, este menit să fie un plus decorativ și practic pentru decorul dvs. de acasă.

 

Dulapul de cărți este fabricat din placă de PAL de calitate, ce îi asigură robustețe și durabilitate. Proiectată cu 4 compartimente spațioase și 2 uși, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile, dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organizate și la îndemână. Fiind o unitate de rafturi versatilă, această etajeră de cărți poate servi și ca o soluție de depozitare pentru orice alt spațiu de locuit. În plus, biblioteca este ușor de curățat cu o lavetă umedă.

  • Culoare: Gri extralucios
  • Material: PAL, sticlă
  • Dimensiuni: 82,5 x 30,5 x 150 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Dulap cu vitrină, gri extralucios, 82,5 x 30,5 x 150 cm, PAL 802767 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Dulap cu vitrină, gri extralucios, 82,5 x 30,5 x 150 cm, PAL 802767 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.