vidaXL Covorașe igienice câini, 200 buc., 60x60 cm, material nețesut 170761

de la 288.41 lei
(3 magazine)
Aceste covorașe igienice foarte absorbante pentru căței nu sunt ideale doar pentru dresajul câinilor, ci sunt perfecte și ca suport pentru câini bătrâni sau cu probleme de incontinență. Fiecare covoraș conține 4 straturi pentru a preveni orice scurgere. Stratul superior absorbant, fabricat din material textil nețesut, captează umezeala și reduce mirosurile neplăcute. Stratul din hârtie absorbantă direcționează lichidul în direcția dorită, iar centrul din celuloz ...

Descriere


vidaXL Covorașe igienice câini, 200 buc., 60x60 cm, material nețesut 170761

Aceste covorașe igienice foarte absorbante pentru căței nu sunt ideale doar pentru dresajul câinilor, ci sunt perfecte și ca suport pentru câini bătrâni sau cu probleme de incontinență.

Fiecare covoraș conține 4 straturi pentru a preveni orice scurgere. Stratul superior absorbant, fabricat din material textil nețesut, captează umezeala și reduce mirosurile neplăcute. Stratul din hârtie absorbantă direcționează lichidul în direcția dorită, iar centrul din celuloză pufoasă transformă imediat, la contact, lichidul în gel. Stratul de pe spatele scutecelor de dresaj pentru căței - stratul de etanșare din PE - protejează podeaua de deteriorări.

  • Culoare: Albastru și alb
  • Dimensiuni: 60 x 60 cm (L x l)
  • Material: Foaie superioară nețesută + hârtie absorbantă + celuloză pufoasă + foaie de spate cu peliculă din PE
  • Capacitate de absorbție: 300 ml
  • Versatil pentru pacienți, adulți, vârstnici, femei și copii
  • Pachetul de livrare include 200 de bucăți de covorașe igienice

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Covorașe igienice câini, 200 buc., 60x60 cm, material nețesut 170761 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Covorașe igienice câini, 200 buc., 60x60 cm, material nețesut 170761 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.