vidaXL Covorașe de baie din bambus, 4 buc., maro închis, 60x90 cm 278747

Descriere Acest covoraș din bambus vă va transforma baia într-o oază naturală de bunăstare. De asemenea, covorașul poate fi utilizat și ca un covoraș de podea, servind ca un element de decor elegant și ecologic. Bambusul este un material ideal pentru băi pentru că nu absoarbe apă, este foarte durabil și rezistent la zgârieturi. De asemenea, este igienic, deoarece îl puteți șterge rapid și ușor cu o cârpă uscată. Acest covoraș ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Covorașe de baie din bambus, 4 buc., maro închis, 60x90 cm 278747

Descriere

Acest covoraș din bambus vă va transforma baia într-o oază naturală de bunăstare. De asemenea, covorașul poate fi utilizat și ca un covoraș de podea, servind ca un element de decor elegant și ecologic.

Bambusul este un material ideal pentru băi pentru că nu absoarbe apă, este foarte durabil și rezistent la zgârieturi. De asemenea, este igienic, deoarece îl puteți șterge rapid și ușor cu o cârpă uscată.

Acest covoraș de baie elegant are un finisaj lăcuit pentru a reține culoarea și pentru a oferi o suprafață ușor de curățat. Mulțumită spatelui din latex anti-alunecare, covorul va rămâne fix și pe cele mai alunecoase suprafețe. Covorașul de baie poate fi rulat ușor pentru depozitare.

Oferiți băii dvs. o notă naturală cu acest covor de bambus. Pachetul de livrare include 4 covorașe.

Specificații
  • Culoare: Maro închis
  • Material: Suprafață din bambus + spate din latex anti-alunecare
  • Dimensiuni: 60 x 90 cm (l x L)
  • Lățime lamele de bambus: 17 mm
  • Finisare: Suprafață lăcuită
  • Pachetul de livrare include 4 covorașe
  • EAN: 8719883759722
  • SKU: 278747

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Covorașe de baie din bambus, 4 buc., maro închis, 60x90 cm 278747 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Covorașe de baie din bambus, 4 buc., maro închis, 60x90 cm 278747 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.