vidaXL Coteț de găini, 14 x 2 x 2 m, oțel galvanizat v

vidaXL Coteț de găini, 14 x 2 x 2 m, oțel galvanizat v
oferte de la
2,207.69 lei

(3 magazine)
Acest coteț de găini practic și spațios are un spațiu amplu pentru păsările dvs. de curte și le va ține în siguranță și confortabil. Acest adăpost pentru găini din oțel, cu un acoperiș rezistent la apă, este robust și durabil și va arăta minunat în grădina dvs.! Este prevăzut cu o ușă ușor de deschis, cu zăvor inclus. În plus, datorită grilajului de sârmă, acesta vă permite să vă supravegheați animalele și să preveniți accident ...

Descriere - vidaXL Coteț de găini, 14 x 2 x 2 m, oțel galvanizat v


Acest coteț de găini practic și spațios are un spațiu amplu pentru păsările dvs. de curte și le va ține în siguranță și confortabil. Acest adăpost pentru găini din oțel, cu un acoperiș rezistent la apă, este robust și durabil și va arăta minunat în grădina dvs.! Este prevăzut cu o ușă ușor de deschis, cu zăvor inclus. În plus, datorită grilajului de sârmă, acesta vă permite să vă supravegheați animalele și să preveniți accidentele neașteptate. Acest produs necesită asamblare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Coteț de găini, 14 x 2 x 2 m, oțel galvanizat v de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Coteț de găini, 14 x 2 x 2 m, oțel galvanizat v sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.