vidaXL Coteț de exterior pentru păsări, 2,75x6x2 m, oțel galvanizat 170790

oferte de la
2 026.80 lei

(2 magazine)
Acest coteț de găini, practic și spațios, este o alegere perfectă ca țarc de exterior pentru pui, găini, rațe și alte animale mici, asigurându-le siguranța și confortul. Este, de asemenea, potrivit pentru păsări mari și poate fi folosit ca o crescătorie pentru păsări. Acest adăpost pentru pui este fabricat din oțel galvanizat de înaltă calitate, pentru rezistență și durabilitate, cu un acoperiș din polietilenă 100%, rezistent la apă și raze UV, oferind prot ...

Descriere - vidaXL Coteț de exterior pentru păsări, 2,75x6x2 m, oțel galvanizat 170790


Acest coteț de găini, practic și spațios, este o alegere perfectă ca țarc de exterior pentru pui, găini, rațe și alte animale mici, asigurându-le siguranța și confortul. Este, de asemenea, potrivit pentru păsări mari și poate fi folosit ca o crescătorie pentru păsări.

Acest adăpost pentru pui este fabricat din oțel galvanizat de înaltă calitate, pentru rezistență și durabilitate, cu un acoperiș din polietilenă 100%, rezistent la apă și raze UV, oferind protecție împotriva soarelui, ploii, zăpezii și altor condiții meteorologice nefavorabile. Pereții laterali din sârmă ai cotețului ajută la prevenirea neplăcerilor sau a accidentelor, permițând în același timp circulația aerului. Poarta este echipată cu un sistem de blocare, pentru a vă menține animalele în siguranță sporită. Produsul este ușor de asamblat.

  • Culoare: Cadru argintiu + acoperiș gri
  • Material: Cadru din oțel galvanizat + acoperiș din polietilenă (PE)
  • Dimensiuni: 2,75 x 6 x 1,92 m (l x ad. x î)
  • Sistem de încuiere cu blocare
  • Pereți laterali din sârmă
  • Material: Polipropilena: 100%

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Coteț de exterior pentru păsări, 2,75x6x2 m, oțel galvanizat 170790 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Coteț de exterior pentru păsări, 2,75x6x2 m, oțel galvanizat 170790 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.