vidaXL Cort pentru petrecere, antracit, 3 x 6 m 45102

633,00 lei (1 magazin)
Cortul de petrecere oferă un spațiu minunat în care să vă distrați alături de familie și prieteni la o varietate de petreceri și de reuniuni în aer liber. Pavilionul de grădină este realizat din polietilenă rezistentă la apă și la raze UV, fiind foarte practic pentru utilizarea în exterior. Cadrul este fabricat din oțel rezistent la rugină, asigurând stabilitate și durabilitate copertinei de exterior. Cortul de petreceri este prevăzut cu panouri laterale, fie ...

Descriere


vidaXL Cort pentru petrecere, antracit, 3 x 6 m 45102

Cortul de petrecere oferă un spațiu minunat în care să vă distrați alături de familie și prieteni la o varietate de petreceri și de reuniuni în aer liber.

Pavilionul de grădină este realizat din polietilenă rezistentă la apă și la raze UV, fiind foarte practic pentru utilizarea în exterior. Cadrul este fabricat din oțel rezistent la rugină, asigurând stabilitate și durabilitate copertinei de exterior. Cortul de petreceri este prevăzut cu panouri laterale, fiecare cu ferestre decorative, și cu o ușă cu fermoar pentru acces ușor. Pavilionul de grădină este ușor de asamblat.

Vă rugăm să rețineți că se recomandă tratarea copertinei cu un spray de impermeabilizare, dacă pavilionul este expus unor ploi abundente.

  • Culoare: Antracit
  • Material: Acoperiș și panouri laterale PE + cadru din oțel
  • Dimensiuni: 6 x 3 x 2,55 m (L x l x î)
  • Înălțime de la sol la streașină: 2 m
  • Rezistent la raze UV și apă
  • Materiale de montaj incluse
  • Material: Poliester: 100%

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Cort pentru petrecere, antracit, 3 x 6 m 45102 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Cort pentru petrecere, antracit, 3 x 6 m 45102 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.