vidaXL Cort foto cu LED-uri pliabil, alb, 40 x 34 x 37 cm, plastic

de la 202.69 lei (4 magazine)
Acest cort foto cu LED-uri portabil a fost proiectat pentru a realiza fotografii de o calitate asemănătoare cu cea a fotografiilor realizate în studio, pentru produsele dvs. mici pe care doriți să le prezentați în magazine online, folosind telefonul mobil sau aparate foto DSLR. Fiind echipată cu perle LED foarte luminoase, această cutie luminoasă foto asigură o lumină medie pentru produsele dvs. Cortul foto este livrat cu 4 fundaluri (negru / alb / gri / albastru) pent ...

Descriere


vidaXL Cort foto cu LED-uri pliabil, alb, 40 x 34 x 37 cm, plastic

Acest cort foto cu LED-uri portabil a fost proiectat pentru a realiza fotografii de o calitate asemănătoare cu cea a fotografiilor realizate în studio, pentru produsele dvs. mici pe care doriți să le prezentați în magazine online, folosind telefonul mobil sau aparate foto DSLR.

Fiind echipată cu perle LED foarte luminoase, această cutie luminoasă foto asigură o lumină medie pentru produsele dvs. Cortul foto este livrat cu 4 fundaluri (negru / alb / gri / albastru) pentru a răspunde nevoilor dvs. Având un design pliabil, cortul foto de studio este ușor de transportat și depozitat. În plus, pachetul de livrare include și un cablu micro USB.

  • Culoare: Alb
  • Material: Plastic
  • Dimensiuni cutie: 40 x 34 x 37 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni fundal: 40 x 63 m (l x L)
  • Echipat cu perle LED
  • Design pliabil
  • Include 4 fundaluri (negru / alb / gri / albastru) și 1 cablu micro USB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Cort foto cu LED-uri pliabil, alb, 40 x 34 x 37 cm, plastic de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Cort foto cu LED-uri pliabil, alb, 40 x 34 x 37 cm, plastic sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.