vidaXL Compostor de grădină, gri, 60 x 60 x 73 cm, 260 L

de la 168.41 lei
(3 magazine)
Compostorul de grădină va fi opțiunea perfectă pentru a colecta deșeuri organice, inclusiv frunze, buruieni și iarba lăsată în urma tunderii gazonului. Acest recipient de compost este fabricat din plastic, fiind rezistent la raze UV și intemperii. Unitatea are un corp ușor și un aspect îngrijit. Are un capac împărțit în două pentru o irigare și ventilație optimă. Datorită orificiilor de ventilație, această cutie de deșeuri poate asigura un nivel optim de comp ...

Descriere


vidaXL Compostor de grădină, gri, 60 x 60 x 73 cm, 260 L

Compostorul de grădină va fi opțiunea perfectă pentru a colecta deșeuri organice, inclusiv frunze, buruieni și iarba lăsată în urma tunderii gazonului.

Acest recipient de compost este fabricat din plastic, fiind rezistent la raze UV și intemperii. Unitatea are un corp ușor și un aspect îngrijit. Are un capac împărțit în două pentru o irigare și ventilație optimă. Datorită orificiilor de ventilație, această cutie de deșeuri poate asigura un nivel optim de compostare. Acest compostor pătrat este foarte practic când reciclați și se potrivește perfect în orice grădină.

  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Dimensiuni: 60 x 60 x 73 cm (l x ad. x î)
  • Capacitate: 260 L
  • Capac împărțit în două pentru irigare și ventilație optimă
  • Părți laterale cu orificii de ventilație pentru compostare optimă
  • Rezistent la raze UV și intemperii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Compostor de grădină, gri, 60 x 60 x 73 cm, 260 L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Compostor de grădină, gri, 60 x 60 x 73 cm, 260 L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.