vidaXL Compostor cu stinghii, 160 x 80 x 58 cm, lemn de pin tratat

de la 258.41 lei
(3 magazine)
Acest compostor din lemn este o piesă minunată pentru reciclare și se va potrivi în mod natural în orice grădină. Datorită designului cu stinghii, această ladă de compost nu doar va păstra deșeurile de grădină în mod îngrijit, dar va asigura, de asemenea, buna circulație a aerului necesară obținerii compostului, transformând deșeurile organice într-un compost folositor bogat în nutritienți. Acest compostor este fabricat din lemn de pin masiv verde tratat, care ...

Descriere


vidaXL Compostor cu stinghii, 160 x 80 x 58 cm, lemn de pin tratat

Acest compostor din lemn este o piesă minunată pentru reciclare și se va potrivi în mod natural în orice grădină.

Datorită designului cu stinghii, această ladă de compost nu doar va păstra deșeurile de grădină în mod îngrijit, dar va asigura, de asemenea, buna circulație a aerului necesară obținerii compostului, transformând deșeurile organice într-un compost folositor bogat în nutritienți. Acest compostor este fabricat din lemn de pin masiv verde tratat, care îi oferă robustețe, durabilitate și rezistență la putrezire. Cu această ladă mare de compost de grădină, veți obține cele mai bune rezultate din deșeurile de grădină. Acest compostor ecologic și ieftin este un bun indispensabil în orice grădină. Asamblarea este foarte simplă.

Vă rugăm să rețineți că lemnul este un produs natural și poate prezenta unele imperfecțiuni.

  • Material: Lemn de pin verde tratat
  • Rezistent la putrezire
  • Dimensiuni totale: 160 x 80 x 58 cm (L x l x î)
  • Dimensiuni interior: 150 x 70 x 58 cm (l x ad. x î)
  • Ușor de asamblat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Compostor cu stinghii, 160 x 80 x 58 cm, lemn de pin tratat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Compostor cu stinghii, 160 x 80 x 58 cm, lemn de pin tratat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.