vidaXL Compostoare de grădină, 3 buc., gri, 60 x 60 x 73 cm, 780 L

de la 501.87 lei
(3 magazine)
Aceste compostoare de grădină cu aspect de ratan vor fi o opțiune perfectă pentru a colecta deșeurile organice, precum frunze, buruieni și iarba rămasă în urma tunderii gazonului. Aceste lăzi de compost sunt fabricate din plastic, fiind rezistente la raze UV și intemperii. Recipientele sunt ușoare și au un aspect îngrijit. Acestea au un capac împărțit în două, pentru irigare și ventilație optimă. Datorită orificiilor de ventilație din părțile laterale, aceste ...

Descriere


vidaXL Compostoare de grădină, 3 buc., gri, 60 x 60 x 73 cm, 780 L

Aceste compostoare de grădină cu aspect de ratan vor fi o opțiune perfectă pentru a colecta deșeurile organice, precum frunze, buruieni și iarba rămasă în urma tunderii gazonului.

Aceste lăzi de compost sunt fabricate din plastic, fiind rezistente la raze UV și intemperii. Recipientele sunt ușoare și au un aspect îngrijit. Acestea au un capac împărțit în două, pentru irigare și ventilație optimă. Datorită orificiilor de ventilație din părțile laterale, aceste cutii de deșeuri pot asigura un nivel optim de compostare. Aceste compostoare pătrate sunt foarte practice pentru reciclare și se vor încadra perfect în orice grădină.

Pachetul de livrare include 3 compostoare de grădină.

  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Dimensiuni: 60 x 60 x 73 cm (l x ad. x î)
  • Capacitate (fiecare): 260 L
  • Capac împărțit în două pentru irigare și ventilație optimă
  • Părți laterale cu orificii de ventilație pentru compostare optimă
  • Rezistent la raze UV și intemperii
  • Pachetul de livrare include 3 compostoare de grădină.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Compostoare de grădină, 3 buc., gri, 60 x 60 x 73 cm, 780 L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Compostoare de grădină, 3 buc., gri, 60 x 60 x 73 cm, 780 L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.