vidaXL Comodă TV, 150 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat

vidaXL Comodă TV, 150 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat
oferte de la
614.85 lei

(2 magazine)
Acest dulap TV din lemn are un stil industrial și este o alegere perfectă pentru spațiul de interior. Dulapul stereo este realizat din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, pardoseli și bârne de susținere din vechile clădiri demolate. În plus, poate conține diferite tipuri de lemn, cum ar fi tec, lemn de esență tare, lemn tropical, lemn de mango, etc. Aceasta înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de esențe. Lemnul recuperat ...

Descriere - vidaXL Comodă TV, 150 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat


Acest dulap TV din lemn are un stil industrial și este o alegere perfectă pentru spațiul de interior.

Dulapul stereo este realizat din lemn masiv reciclat, provenit din grinzi, pardoseli și bârne de susținere din vechile clădiri demolate. În plus, poate conține diferite tipuri de lemn, cum ar fi tec, lemn de esență tare, lemn tropical, lemn de mango, etc. Aceasta înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor diferite tipuri de esențe. Lemnul recuperat este deja învechit, degradat și uscat. Prin urmare, nu se micșorează și nu se curbează. Cadrul din fier îi adaugă, de asemenea, o stabilitate suplimentară. Unitatea media include și un raft care oferă un spațiu amplu pentru stocarea aparatelor multimedia, cărților, precum și a altor articole diverse.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat, cu finisaj multicolor, fier cu finisaj negru vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 150 x 30 x 40 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Comodă TV, 150 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Comodă TV, 150 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.