vidaXL Comodă TV, 130 x 30 x 45 cm, lemn masiv de acacia

vidaXL Comodă TV, 130 x 30 x 45 cm, lemn masiv de acacia
oferte de la
638.57 lei

(2 magazine)
Acest dulap TV din lemn are un stil industrial și este o alegere perfectă pentru spațiul de interior. Dulapul stereo este realizat din lemn masiv de acacia, un lemn de esență tare cu granulație densă, fiind stabil și durabil. Cadrul din oțel adaugă, de asemenea, o stabilitate suplimentară. Unitatea media include trei rafturi care oferă un spațiu amplu pentru stocarea aparatelor multimedia, a cărților, precum și a altor articole diverse. Notă importantă: Culorile și f ...

Descriere - vidaXL Comodă TV, 130 x 30 x 45 cm, lemn masiv de acacia


Acest dulap TV din lemn are un stil industrial și este o alegere perfectă pentru spațiul de interior.

Dulapul stereo este realizat din lemn masiv de acacia, un lemn de esență tare cu granulație densă, fiind stabil și durabil. Cadrul din oțel adaugă, de asemenea, o stabilitate suplimentară. Unitatea media include trei rafturi care oferă un spațiu amplu pentru stocarea aparatelor multimedia, a cărților, precum și a altor articole diverse.

Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului variază de la o piesă la alta, fiecare dintre acestea fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj natural, oțel cu finisaj vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 130 x 30 x 45 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://media.vidaxl.com/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Comodă TV, 130 x 30 x 45 cm, lemn masiv de acacia de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Comodă TV, 130 x 30 x 45 cm, lemn masiv de acacia sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.