vidaXL Comodă TV, 120 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat 286540

823.90 lei
(1 magazin)
Îmbogățiți-vă interiorul locuinței cu această comodă TV elegantă din lemn, ce are un design inspirat de stilul decorativ al mijlocului de secol.   Dulapul stereo, cu fronturi sculptate manual, este realizat manual din lemn masiv reciclat, care este solid, durabil și frumos și păstrează caracteristicile diferitelor fibre lemnoase precum tec, palisandru, lemn de mango, acacia, lemn reciclat, lemn dur etc. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu ...

Descriere


vidaXL Comodă TV, 120 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat 286540

Îmbogățiți-vă interiorul locuinței cu această comodă TV elegantă din lemn, ce are un design inspirat de stilul decorativ al mijlocului de secol.

 

Dulapul stereo, cu fronturi sculptate manual, este realizat manual din lemn masiv reciclat, care este solid, durabil și frumos și păstrează caracteristicile diferitelor fibre lemnoase precum tec, palisandru, lemn de mango, acacia, lemn reciclat, lemn dur etc. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire sau lăcuire, iar măiestria creației completează stilul retro spectaculos. Granulația frumoasă a lemnului face ca fiecare piesă de mobilier să fie unică și ușor diferită de celelalte. În plus, acest dulap vintage pentru plasmă are 2 uși, 1 sertar și 1 compartiment, oferind o soluție ideală pentru a menține obiectele mai mici organizate și la îndemână. Comoda joasă este ușor de asamblat.

 

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare piesă fiind unică; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat
  • Dimensiuni totale: 120 x 30 x 40 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni cutie: 120 x 30 x 30 cm (l x ad. x î)
  • Cu 2 uși, 1 sertar și 1 compartiment
  • Sculptat manual
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • Asamblare necesară: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Comodă TV, 120 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat 286540 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Comodă TV, 120 x 30 x 40 cm, lemn masiv reciclat 286540 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.