vidaXL Cadru de pat cu LED, alb, 140 x 200 cm, piele ecologică 285017

Adăugați instantaneu o notă modernă impresionantă în dormitorul dvs. cu acest cadru de pat din piele ecologică! Remarcabil datorită designului simplu, dar mereu la modă, acest cadru de pat adaugă o notă de farmec elegant decorului din dormitorul dvs. Cadrul din fier vopsit electrostatic și șipci din lemn adaugă rezistență și durabilitate patului. Cu o tapițerie durabilă din piele ecologică și ușor de curățat, patul emană un aspect primitor. În plus, avân ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Cadru de pat cu LED, alb, 140 x 200 cm, piele ecologică 285017

Adăugați instantaneu o notă modernă impresionantă în dormitorul dvs. cu acest cadru de pat din piele ecologică!

Remarcabil datorită designului simplu, dar mereu la modă, acest cadru de pat adaugă o notă de farmec elegant decorului din dormitorul dvs. Cadrul din fier vopsit electrostatic și șipci din lemn adaugă rezistență și durabilitate patului. Cu o tapițerie durabilă din piele ecologică și ușor de curățat, patul emană un aspect primitor. În plus, având o bandă LED care își schimbă culoarea, acest pat va fi un element de decor practic și elegant pentru dormitorul dvs. Cu telecomanda funcțională inclusă, cu 24 de taste, puteți regla în mod convenabil puterea, luminozitatea și diferitele culori intermitente ale benzii cu lumină LED pentru a crea un spectacol de lumini uimitor. Patul tapițat este potrivit pentru o saltea de 140 x 200 cm.

Vă rugăm să rețineți că pachetul de livrare include doar un cadrul de pat; salteaua nu este inclusă. Patul este ușor de asamblat. Puteți vizita magazinul nostru pentru o saltea potrivită.

  • Cadru pat:
  • Culoare: Alb
  • Material: Tapițerie din piele ecologică + cadru din fier vopsit electrostatic + șipci din lemn
  • Dimensiuni totale pat: 217 x 146 x 69 cm (L x l x î)
  • Dimensiuni saltea recomandată: 140 x 200 cm (l x L) (salteaua nu este inclusă)
  • Bandă cu LED-uri:
  • Lungime: 140 cm
  • Putere: 5,6 W
  • Telecomandă cu 24 de taste pentru reglarea puterii, luminozității și a diferitelor culori
  • Material: Bumbac: 4%, Poliester: 2%, PVC: 94%

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Cadru de pat cu LED, alb, 140 x 200 cm, piele ecologică 285017 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Cadru de pat cu LED, alb, 140 x 200 cm, piele ecologică 285017 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.