vidaXL Birou de scris, 110x50x90 cm, lemn masiv de acacia

de la 1 069.43 lei (4 magazine)
Acest birou de scris retro și ușor de utilizat va deveni cu siguranță un adevărat punct de atracție în camera dvs. de studiu sau în birou. Această masă de scris este realizată din lemn masiv de acacia, cu finisaj de culoarea mierii, care o face deosebit de stabilă și durabilă. Fiecare pas al procesului de fabricație se desfășoară cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Măiestria fabricației și granulația atrăgătoare ...

Descriere


vidaXL Birou de scris, 110x50x90 cm, lemn masiv de acacia

Acest birou de scris retro și ușor de utilizat va deveni cu siguranță un adevărat punct de atracție în camera dvs. de studiu sau în birou.

Această masă de scris este realizată din lemn masiv de acacia, cu finisaj de culoarea mierii, care o face deosebit de stabilă și durabilă. Fiecare pas al procesului de fabricație se desfășoară cu cea mai mare atenție, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Măiestria fabricației și granulația atrăgătoare a lemnului fac fiecare piesă de mobilier unică și ușor diferită de celelalte. Cu cele 4 sertare și 2 compartimente de stocare, aceasta vă permite să depozitați și să organizați cu ușurință dosarele, hârtiile, documentele și alte lucruri personale. Asamblarea este ușoară.

Notă importantă: Textura lemnului și culorile pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre birourile noastre de scris fiind unic; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv de acacia cu finisaj de culoarea mierii
  • Dimensiuni: 110 x 50 x 90 cm (l x ad. x î)
  • Cu 4 sertare și 2 compartimente de depozitare
  • Lustruit, vopsit și lăcuit

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Birou de scris, 110x50x90 cm, lemn masiv de acacia de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Birou de scris, 110x50x90 cm, lemn masiv de acacia sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.