vidaXL Bibliotecă, stejar Sonoma, 82,5 x 30,5 x 80 cm, PAL

de la 269.00 lei (2 magazine)
Această bibliotecă, cu un design elegant și clasic, este menită să fie un plus decorativ și practic pentru decorul dvs. de acasă. Dulapul este fabricat din placă de PAL de calitate, ce îi asigură robustețe și durabilitate. Proiectată cu 2 compartimente spațioase și 2 uși, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile, dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organizate și la îndemân ...

Descriere


vidaXL Bibliotecă, stejar Sonoma, 82,5 x 30,5 x 80 cm, PAL

Această bibliotecă, cu un design elegant și clasic, este menită să fie un plus decorativ și practic pentru decorul dvs. de acasă.

Dulapul este fabricat din placă de PAL de calitate, ce îi asigură robustețe și durabilitate. Proiectată cu 2 compartimente spațioase și 2 uși, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile, dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organizate și la îndemână. Fiind o unitate de rafturi versatilă, această etajeră de cărți poate servi și ca o soluție de depozitare pentru orice alt spațiu de locuit. În plus, biblioteca este ușor de curățat cu o lavetă umedă.

  • Culoare: Stejar Sonoma
  • Material: PAL, MDF
  • Dimensiuni: 82,5 x 30,5 x 80 cm (l x ad. x î)
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://media.vidaxl.com/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă, stejar Sonoma, 82,5 x 30,5 x 80 cm, PAL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă, stejar Sonoma, 82,5 x 30,5 x 80 cm, PAL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.