vidaXL Bibliotecă/Servantă, gri extralucios, 50 x 25 x 80 cm, PAL 800350

de la 299.00 lei (2 magazine)
Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs. Dulapul este fabricat din PAL, care îi asigură robustețe, durabilitate și o durată lungă de utilizare. Proiectată cu 6 compartimente, această bibliotecă oferă spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia organizate și la îndemână. În plus, ca unitate de rafturi versatilă, ac ...

Descriere


vidaXL Bibliotecă/Servantă, gri extralucios, 50 x 25 x 80 cm, PAL 800350

Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs.

Dulapul este fabricat din PAL, care îi asigură robustețe, durabilitate și o durată lungă de utilizare. Proiectată cu 6 compartimente, această bibliotecă oferă spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia organizate și la îndemână. În plus, ca unitate de rafturi versatilă, această etajeră de cărți poate fi așezată și orizontal, pentru a fi utilizată ca servantă, fiind o alegere perfectă pentru locuința dvs.

Suportul de cărți este ușor de curățat cu o cârpă umedă. Acest dulap de cărți este ușor de asamblat cu materialele de montaj incluse.

  • Culoare: Gri extralucios
  • Material: PAL
  • Dimensiuni: 66 x 30 x 97,8 cm (l x ad. x î)
  • Include 6 compartimente
  • Poate fi așezată pe orizontală ca servantă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă/Servantă, gri extralucios, 50 x 25 x 80 cm, PAL 800350 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă/Servantă, gri extralucios, 50 x 25 x 80 cm, PAL 800350 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.