vidaXL Bibliotecă din lemn reciclat vintage

oferte de la
2 045.85 lei

(2 magazine)
Această bibliotecă cu design vintage are 3 rafturi și un dulap cu 2 uși și oferă suficient spațiu de depozitare. Rafturile pot fi folosite pentru depozitarea cărților sau revistelor și CD-urilor. În dulapul cu 2 uși se pot depozita obiecte variate și încuia cu un zăvor. Dulapul este fabricat din lemn reciclat, ceea ce înseamnă că fiecare parte este unică și ușor diferită de celelalte. Mobila fabricată din lemn reciclat păstrează caracteristicile tipurilor de le ...

Descriere - vidaXL Bibliotecă din lemn reciclat vintage


Această bibliotecă cu design vintage are 3 rafturi și un dulap cu 2 uși și oferă suficient spațiu de depozitare.

Rafturile pot fi folosite pentru depozitarea cărților sau revistelor și CD-urilor. În dulapul cu 2 uși se pot depozita obiecte variate și încuia cu un zăvor. Dulapul este fabricat din lemn reciclat, ceea ce înseamnă că fiecare parte este unică și ușor diferită de celelalte. Mobila fabricată din lemn reciclat păstrează caracteristicile tipurilor de lemn cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, salcâm, lemn de mango, lemn Saal etc.

Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil și frumos. Fiecare proces de recombinare, lustruire, lăcuire şi cerare este pregătit în mod elaborat.

Notă importantă: Culorile variază de la bucată la bucată, ceea ce face ca fiecare dintre bibliotecile noastre să fie unică. Livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn reciclat solid
  • Dimensiuni totale:50 x 30 x 180 cm (L x l x î)
  • Înălțime dulap cu 2 uși: 90 cm (picioare incluse)
  • Lemn multicolor cu mânere
  • Fabricat manual
  • Lustruit, parțial lăcuit şi cerat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă din lemn reciclat vintage de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă din lemn reciclat vintage sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.