vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, alb, 80 x 24 x 175 cm, PAL

de la 393,00 lei (2 magazine)
Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs. Dulapul este fabricat din placă de calitate, ce îi asigură robustețe, durabilitate și rezistență în timp. Proiectată cu 5 compartimente spațioase, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organizate și la îndemân ...

Descriere


vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, alb, 80 x 24 x 175 cm, PAL

Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs.

Dulapul este fabricat din placă de calitate, ce îi asigură robustețe, durabilitate și rezistență în timp. Proiectată cu 5 compartimente spațioase, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia și alte obiecte de decor bine organizate și la îndemână. În plus, fiind o unitate de rafturi versatilă, această poliță pentru cărți poate servi și ca o soluție de depozitare pentru hol sau orice alt spațiu de locuit.

Suportul de cărți este ușor de curățat cu o cârpă umedă. De asemenea, este ușor de asamblat.

  • Culoare: Alb
  • Material: PAL
  • Dimensiuni: 80 x 24 x 175 cm (l x ad. x î)
  • Design cu 5 rafturi
  • Asamblare necesară: Da
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu accesoriile de prindere pe perete incluse.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://www.vidaxl.ro/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, alb, 80 x 24 x 175 cm, PAL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, alb, 80 x 24 x 175 cm, PAL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.