vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 60 x 22,5 x 140 cm, lemn masiv stejar

vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 60 x 22,5 x 140 cm, lemn masiv stejar
oferte de la
628.88 lei

(2 magazine)
Această bibliotecă din lemn, de înaltă calitate, emană un farmec rustic, ce va adăuga o notă atemporală biroului sau camerei de zi. Această bibliotecă elegantă este fabricată din stejar de înaltă calitate, ce îi asigură rezistență și durabilitate. Necesită o întreținere minimă, iar textura frumoasă a lemnului îi oferă un farmec rustic. Biblioteca are 5 rafturi, oferind spațiu suficient pentru păstrarea în ordine a colecțiilor de cărți, reviste și docume ...

Descriere - vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 60 x 22,5 x 140 cm, lemn masiv stejar


Această bibliotecă din lemn, de înaltă calitate, emană un farmec rustic, ce va adăuga o notă atemporală biroului sau camerei de zi.

Această bibliotecă elegantă este fabricată din stejar de înaltă calitate, ce îi asigură rezistență și durabilitate. Necesită o întreținere minimă, iar textura frumoasă a lemnului îi oferă un farmec rustic. Biblioteca are 5 rafturi, oferind spațiu suficient pentru păstrarea în ordine a colecțiilor de cărți, reviste și documente. Având un design simplu și fără vârstă, biblioteca poate fi folosită și pentru expunerea obiectelor decorative, a ramelor foto etc.

Este ușor de asamblat.

  • Culoare: Maro
  • Material: Stejar
  • Dimensiuni: 60 x 22,5 x 140 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni raft: 48 x 18,5 cm (l x ad.)
  • Cu 5 niveluri
  • Ușor de asamblat
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici
    https://www.vidaxl.ro/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/RO.pdf

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 60 x 22,5 x 140 cm, lemn masiv stejar de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 60 x 22,5 x 140 cm, lemn masiv stejar sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.