vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 140 x 30 x 180 cm, lemn masiv reciclat 286583

de la 1 684.79 lei (4 magazine)
Adăugați o notă de stil industrial locuinței sau biroului dvs. cu această bibliotecă cu 5 rafturi. Această bibliotecă reprezintă o soluție ideală pentru depozitarea și expunerea colecției de cărți, a revistelor, documentelor sau a obiectelor decorative, precum rame foto și obiecte de colecție.   Biblioteca este prevăzută cu un cadru din oțel vopsit electrostatic robust, ce îi oferă un aspect industrial. Rafturile retro sunt realizate din lemn masi ...

Descriere


vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 140 x 30 x 180 cm, lemn masiv reciclat 286583

Adăugați o notă de stil industrial locuinței sau biroului dvs. cu această bibliotecă cu 5 rafturi. Această bibliotecă reprezintă o soluție ideală pentru depozitarea și expunerea colecției de cărți, a revistelor, documentelor sau a obiectelor decorative, precum rame foto și obiecte de colecție.

 

Biblioteca este prevăzută cu un cadru din oțel vopsit electrostatic robust, ce îi oferă un aspect industrial. Rafturile retro sunt realizate din lemn masiv reciclat, care a fost obținut din traverse, podele și grinzi de sprijin provenite de la clădiri vechi demolate, și poate include diferite tipuri de lemn, precum lemn de trandafir, pin, tec, fag, stejar, cedru, lemn de mango, acacia etc. Acest lucru înseamnă că lemnul reciclat păstrează caracteristicile acestor tipuri diferite de lemn. Lemnul reciclat este deja îmbătrânit, învechit și uscat, astfel încât nu se va micșora și nu se va îndoi. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu cea mai mare grijă, fie că este vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Datorită măiestriei creației și granulației frumoase a lemnului, fiecare piesă de mobilier este distinctă și ușor diferită de celelalte.

 

Biblioteca este ușor de asamblat. Notă importantă: Culorile și fibrele lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare dintre rafturile de expunere fiind unic; livrarea este aleatorie.

  • Material: Lemn masiv reciclat, oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni: 140 x 30 x 180 cm (l x ad. x î)
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 140 x 30 x 180 cm, lemn masiv reciclat 286583 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă cu 5 rafturi, 140 x 30 x 180 cm, lemn masiv reciclat 286583 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.