vidaXL Bibliotecă/Comodă TV, negru lucios, 36 x 30 x 114 cm, PAL 800142

Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs. Dulapul este fabricat din PAL, ce îi asigură robustețe, durabilitate și rezistență în timp. Proiectată cu 3 compartimente, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia bine organizate și la îndemână. În plus, ca unitate de rafturi versatilă, aces ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Bibliotecă/Comodă TV, negru lucios, 36 x 30 x 114 cm, PAL 800142

Având un design elegant și clasic, acest dulap de cărți va fi un element de decor practic și atrăgător în locuința dvs.

Dulapul este fabricat din PAL, ce îi asigură robustețe, durabilitate și rezistență în timp. Proiectată cu 3 compartimente, această bibliotecă oferă un spațiu amplu de depozitare pentru a vă păstra revistele, cărțile, DVD-urile și dispozitivele multimedia bine organizate și la îndemână. În plus, ca unitate de rafturi versatilă, acest suport pentru cărți poate fi așezat și orizontal, pentru a fi utilizat ca o comodă TV, fiind alegerea ideală pentru locuința dvs.

Suportul de cărți este ușor de curățat cu o cârpă umedă. Acest dulap de cărți este ușor de asamblat cu materialele de montaj incluse.

  • Culoare: Negru extralucios
  • Material: PAL
  • Dimensiuni: 36 x 30 x 114 cm (l x ad. x î)
  • Cu 3 compartimente
  • Poate fi așezată și orizontal pentru a fi utilizată ca o comodă TV
  • Materiale de montaj incluse

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Bibliotecă/Comodă TV, negru lucios, 36 x 30 x 114 cm, PAL 800142 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Bibliotecă/Comodă TV, negru lucios, 36 x 30 x 114 cm, PAL 800142 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.