vidaXL Aparat cu ultraviolete antiinsecte 40 W

vidaXL Aparat cu ultraviolete antiinsecte 40 W
219.00 lei
(1 magazin)
Acest aparat antiinsecte folosește razele ultraviolete pentru a atrage insectele zburătoare în grătarul sub tensiune și le prinde imediat, eliminând astfel insectele fără utilizarea insecticidelor sau produselor chimice, protejând în același timp și omul, și mediul.Carcasa din aluminiu de calitate superioară și neoanele cu raze ultraviolete asigură rezistența în timp și o mai mare eficacitate. Poți folosi aparatul antiinsecte continuu, oricând dorești, ziua sau no ...

Descriere - vidaXL Aparat cu ultraviolete antiinsecte 40 W


Acest aparat antiinsecte folosește razele ultraviolete pentru a atrage insectele zburătoare în grătarul sub tensiune și le prinde imediat, eliminând astfel insectele fără utilizarea insecticidelor sau produselor chimice, protejând în același timp și omul, și mediul.Carcasa din aluminiu de calitate superioară și neoanele cu raze ultraviolete asigură rezistența în timp și o mai mare eficacitate. Poți folosi aparatul antiinsecte continuu, oricând dorești, ziua sau noaptea, dat fiind că poate funcționa timp îndelungat consumând minimum de energie electrică.Diferitele modele fac ca acest aparat antiinsecte să fie și mai căutat. Tăvița detașabilă de la baza aparatului care colectează insectele moarte poate fi curățată cu ușurință. În același timp, cu ajutorul lanțului, ai posibilitatea de a pune aparatul pe o suprafață plană sau să-l agăți pe perete, în funcție de spațiul disponibil. Carcasă de aluminiu Putere nominală: 40W (2 x 20W) Tensiune nominală & Frecventa: 220-240V / 50Hz Voltaj grătar: 1500V Zonă acoperită: 80㎡ Dimensiuni: 65 x 12.3 x 30,5 cm Poate sta pe o suprafață fără a necesita sprijin Lanț inclus pentru agățat (lungimea lanțului: 70 cm) Ușor de curățat cu o tavă mare detașabilă în partea de jos a lămpii pentru a colecta insecte moarte Ideal pentru utilizări în spații închise, cum ar fi acasă, la birou, magazine, depozite, etc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Aparat cu ultraviolete antiinsecte 40 W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Aparat cu ultraviolete antiinsecte 40 W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.