vidaXL 41323 Coteț de găini cu zonă de mișcare și repaus aluminiu 41323

oferte de la
1 826.88 lei

(3 magazine)
Acest coteț de găini, practic și încăpător, oferă un spațiu amplu pentru păsări și le asigură protecție împotriva prădătorilor. Datorită construcției de aluminiu de înaltă calitate, cotețul de găini este solid și durabil. Toate acoperișurile pot fi deschise, prin deșurubare, pentru lumină și ventilație. Există o zonă separată de dormit în partea superioară a cotețului, cu o tavă detașabilă pentru o curățare ușoară și rapidă. Compartimen ...

Descriere - vidaXL 41323 Coteț de găini cu zonă de mișcare și repaus aluminiu 41323


Acest coteț de găini, practic și încăpător, oferă un spațiu amplu pentru păsări și le asigură protecție împotriva prădătorilor.

Datorită construcției de aluminiu de înaltă calitate, cotețul de găini este solid și durabil. Toate acoperișurile pot fi deschise, prin deșurubare, pentru lumină și ventilație.

Există o zonă separată de dormit în partea superioară a cotețului, cu o tavă detașabilă pentru o curățare ușoară și rapidă. Compartimentul de cuibărit din spate este destinat găinilor pentru a depune ouă, iar prin deschiderea ușii, este ușor să le colectați.

Zona spațioasă pentru mișcare, închisă cu sârmă metalică rezistentă, oferă găinilor suficient spațiu pentru a se deplasa. O rampă detașabilă coboară din zona de dormit către spațiul de mișcare de dedesubt, permițând găinilor dvs. să meargă cu ușurință în sus și în jos, făcând cotețul un loc perfect pentru activități.

  • Material: Cadru din oțel + plasă din sârmă + MDF
  • Dimensiuni generale (exclusiv compartiment de cuibărit): 258 x 74 x 117 cm (L x l x î)
  • Dimensiune zonă de dormit: 87 x 73 x 71 cm (l x ad. x î)
  • Mărime compartiment de cuibărit: 35,5 x 33 x 44 cm (l x ad. x î)
  • Suprafața la sol: 1,88 mp
  • Tavă detașabilă pentru o curățare ușoară
  • 1 rampă detașabilă pentru accesul la etajul superior
  • Recomandat pentru găini
  • Dimensiuni interioare: 74 x 258 x 117 cm (l x ad. x î)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL 41323 Coteț de găini cu zonă de mișcare și repaus aluminiu 41323 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL 41323 Coteț de găini cu zonă de mișcare și repaus aluminiu 41323 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.