vidaXL 3 Rafturi cub suspendate bibliotecă depozitare DVD MDF, alb-negru

Acest set include 3 rafturi cub ce vor deveni punctul de atracție al oricărei încăperi. Având un sistem de montare invizibil, aceste rafturi cub sunt ușor de montat, fiind spațiul ideal pentru depozitarea unor obiecte precum premii, cărți, obiecte de colecție, ornamente etc. Aceste cuburi de perete pot fi montate pe perete sau doar stivuite pe podea, pentru a forma un spațiu de depozitare și expunere unic. Le puteți monta separat sau împreună. Aceste rafturi cub pentru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL 3 Rafturi cub suspendate bibliotecă depozitare DVD MDF, alb-negru

Acest set include 3 rafturi cub ce vor deveni punctul de atracție al oricărei încăperi. Având un sistem de montare invizibil, aceste rafturi cub sunt ușor de montat, fiind spațiul ideal pentru depozitarea unor obiecte precum premii, cărți, obiecte de colecție, ornamente etc.

Aceste cuburi de perete pot fi montate pe perete sau doar stivuite pe podea, pentru a forma un spațiu de depozitare și expunere unic. Le puteți monta separat sau împreună. Aceste rafturi cub pentru expunerea obiectelor vor fi ideale în orice decor și vor valorifica orice spațiu gol! Aceste rafturi cub suspendate sunt fabricate din MDF de calitate superioară și învelite într-un finisaj mat.

Livrarea include 3 rafturi cub de perete, șuruburi și dibluri.

  • Culoare: Alb cu inserții negre
  • Material: MDF cu finisaj mat
  • Dimensiune raft mare (1): 95 x 16 x 17,5 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiune rafturi mici (2): 30 x 16 x 13 cm (l x ad. x î)
  • Sistem de montare invizibil
  • Livrarea include 3 cuburi de perete, șuruburi și dibluri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL 3 Rafturi cub suspendate bibliotecă depozitare DVD MDF, alb-negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL 3 Rafturi cub suspendate bibliotecă depozitare DVD MDF, alb-negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.