Vichy Liftactiv SUPREME piele uscata, 50ml

168,49 lei (1 magazin)
Crema Liftactiv Supreme antirid si fermitate de la Vichy ingrijeste cu delicatete pielea uscata. Are un efect imediat de netezire a ridurilor si a imperfectiunilor de la suprafata pielii. In acelasi timp, hraneste pielea in profunzime, mai ales in sezonul rece cand vantul si frigul usuca pielea. Liftactiv Supreme antirid si fermitate de la Vichy pentru pielea uscata actioneaza pe tot parcursul zilei pentru ca tenul sa arate proaspat si luminos, iar dupa o perioada ridurile vor fi ...

Descriere


Vichy Liftactiv SUPREME piele uscata, 50ml

Crema Liftactiv Supreme antirid si fermitate de la Vichy ingrijeste cu delicatete pielea uscata. Are un efect imediat de netezire a ridurilor si a imperfectiunilor de la suprafata pielii. In acelasi timp, hraneste pielea in profunzime, mai ales in sezonul rece cand vantul si frigul usuca pielea. Liftactiv Supreme antirid si fermitate de la Vichy pentru pielea uscata actioneaza pe tot parcursul zilei pentru ca tenul sa arate proaspat si luminos, iar dupa o perioada ridurile vor fi corectate si pielea va capata un aspect placut.
Cod producator: 85886

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vichy Liftactiv SUPREME piele uscata, 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vichy Liftactiv SUPREME piele uscata, 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.